Anbefalinger

Få et indblik i vores kunders anbefalinger og anmeldelser af M.A. Painting.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Vores anbefalinger - din tryghed

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores udførte arbejde.

Vi ved fra erfaring at det skaber tryghed, når man kan se at både tidligere og nuværende kunder, har haft en god oplevelse med M.A. Painting.

★★★★★

Flytte lejlighed

Vi fik et tilbud fra Mike som var fantastisk. Han et utrolig behagelig at snakke med, og løste spørgsmål vi havde promte. Vi har allerede venner og familie der vil booke M.A painting, til små og store opgaver.
Elissa Bauer
via Malertilbud.dk

★★★★★

Maling af vægge og lofter

Hurtigt og effektivt, pænt arbejde og behagelige mennesker – Tip top :))

Billeder af opgaven

★★★★★

Lejlighed

Mike og hans partner udførte et meget tilfredstillende stykke arbejde. Hele vores lejlighed skulle males og Jeg føler vi fik meget for pengene, da de også malede steder jeg ikke havde forventet.
Inge Christiansen
via Malertilbud.dk

★★★★★

Maling ved indflytning

Opgaven bestod af maling af hus ved indflytning. Rådgivning og kommunikation var god og præcis, og håndværket var vel udført.

Ville helt klart anbefale til andre.

Billeder af opgaven
Dines Madsen
via Malertilbud.dk

★★★★★

Tomt hus på 155 m2

Nem og god kommunikation samt et flot resultat udført som aftalt.

★★★★★

Alle vægge skal males hvide ingen møbler

Super stykke arbejde til en super pris. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vil klart anbefale at bruge Mike. Vi havde købt hus hvor alle vægge havde en stærk farve. Vi ønskede hele huset malet Hvidt. Det klarede de hurtigt og effektivtt
Christoffer
via Malertilbud.dk

★★★★★

Male hus indvendig

Vi fik malet vores nye hus inden endelig indflytning og vi er ovenud tilfredse med både service og resultat. M.A Painting levede på alle måder op til forventningen og til indgåede aftaler. Endvidere gav de gode råd og vejledte således at vi kunne tage det bedste valg mht. malingen. Vi takker mange gange og bestiller helt sikkert hos jer igen. Tak 🙂
Kristine Lysgaard
via Malertilbud.dk

★★★★★

Udspartling og maling af pudsese murstensvægge inden indflytning

Der var ikke en finger at sætte på arbejdet. Malerne kom, udførte arbejdet og tog først afsted igen efter fuldendt arbejde. 153 kvm og mere end 300 huller blev ordnet i bedste stil. Malerne er venlige, professionelle og gav et tilbud, der lød for godt til at være sandt. Resultatet endte med at blive langt bedre end forventet! Givet udgangspunktet, var der ikke en finger at sætte på resultatet. Jeg kommer bestemt til at bestille maler arbejde fra M.A. Painting igen!

★★★★★

Maling af vægge, paneler i og loft i nyere lejlighed

Aftalen blev glemt et par gange, og første omgang var ikke tilfredsstillende, men de var hurtige til at komme og rette fejlene og den endelige resultat var meget fint.
Mai Østergaard
via Malertilbud.dk

★★★★★

Maling af vægge i helt hus

Alt er gået rigtig fint, meget tilfreds med udførte opgave 🙂
Signe Kaagaard
via Malertilbud.dk

★★★★★

Fraflytning istandsættelse

Alt gik super. Meget god pris!

★★★★★

Male i stuen

Meget flinke og behjælpelige, de havde malet stuen i et snuptag. Der var dækket af og alt var tilfredsstillende.
Hanne Nielsen
via Malertilbud.dk

★★★★★

Maling af loft

Super fint resultat og utroligt flinke og hjælpsomme malere. Kan varmt anbefales

Billeder af opgaven
Pernille Lauridsen
via Malertilbud.dk

★★★★★

Istandsættelse af rækkehus ved fraflytning

Fantastisk arbejde. Kan klart anbefales

★★★★★

Maler

Flot arbejde, og hurtigt udført, til en rigtigt god pris. Søde, rare og professionale malere. Svarede altid hurtigt på beskeder. Vil til enhver tid anbefalde.
Ariana Frost
via Malertilbud.dk

★★★★★

Udvendig vinduesmaling

Alle aftaler overholdt og arbejdet er nydeligt udført
Keld Riis Olsen
via Malertilbud.dk

★★★★★

Maling af hus på 214m2

Vi blev brændt af, af en anden maler fredag ugen inden arbejdet skulle udføres. MA Painting ville gerne hjælpe os med at blive klar til indflytning i vores nye hus, så de pressede os ind mellem deres andre aftaler og de gjorde et rigtig godt effektivt arbejde! De var 3 dage om at male et hus på 214m2, hvor køkken, stue og badeværelse skulle have 2 gange og der skulle sættes nyt tapet på en væg. Derudover var der en masse små og store huller i væggene som skulle spartles. Vi kunne flytte ind i et nymalet hus til planlagt tid takket være MA Painting. Så vi kan helt klart anbefale andre at bruge dem, flinke og dygtige folk som overholder en aftale.

★★★★★

Malerarbejde

Vi har flere gange anvendt M.A. Painting til maleropgaver i forbindelse med renovering af lejligheder. Arbejdet er blevet udført til tiden, og kvaliteten er i top. Så vi kan varmt anbefale firmaet. Mvh. Sønderåparken A/S
Sønderåparken A/S
via Malertilbud.dk

★★★★★

Maler arbejde

Jeg skulle ha malet vores nye hus indvendigt. Hentede flere tilbud ned fra nettet men intet kunne samlingens M.A painting var klar dem der havde det bedste tilbud. Så dem valgte jeg og det har jeg ikke fortrudt. De var søde og rare pisse hurtige til at male og det står bare knivskarp. Og jeg skulle bare sige til hvis der var noget jeg var utilfreds med så lavede de det bare om. Så stor ros for det💪 I får 5 ud af 5 stjerner
Rasmus Ellehage
via Malertilbud.dk

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.