Flyttelejligheder

Skal du flytte ud af din lejlighed? Så skal der males!

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Flytter du ud af din lejlighed?

  Når du flytter ud af din lejlighed, bliver du som regel mødt af et krav om, at der skal males, så lejligheden er indbydende og parat til den næste beboer.

  M.A. Painting påtager sig gerne dette stykke arbejde for dig til en god pris. Vi kan som regel gøre det billigere, end du får det gennem boligselskabet. Og så er du samtidig sikker på, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende, så du ikke får anmærkninger eller påbud om, at noget skal males om.

  Garanti for syn

  Vi garanterer, at vores malerarbejde går igennem synet fra dit boligselskab. Vi har rutinen og ved præcis, hvad der skal til. Vi tilbyder endda at være til stede ved selve gennemgangen, så du har en professionel fagmand på din side.

  Maling af flyttelejlighed i Esbjerg, Kolding, Århus, Vejle? Gør det nemt og billigt for dig selv ved at overlade malerarbejdet til M.A. Painting. Kontakt os allerede i dag, så vi kan aftale nærmere!

  ★★★★★

  Maler Vejle

  Der har været rigtig god dialog omkring opgaven, og professionel drøftelse på kvalitetskravene mellem kunde og maler. Opgaven blev løst til aftalte tid, pris og kvalitet. Fuldt tilfreds med udførelsen.
  Kim
  via Malertilbud.dk

  ★★★★★

  Flytte lejlighed

  Vi fik et tilbud fra Mike som var fantastisk. Han et utrolig behagelig at snakke med, og løste spørgsmål vi havde promte. Vi har allerede venner og familie der vil booke M.A painting, til små og store opgaver.

  ★★★★★

  Lejlighed

  Mike og hans partner udførte et meget tilfredstillende stykke arbejde. Hele vores lejlighed skulle males og Jeg føler vi fik meget for pengene, da de også malede steder jeg ikke havde forventet 👌🏻👌🏻
  Camilla
  via Malertilbud.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Fandt du ikke hvad du ledte efter?

   Fandt du ikke lige hvad du ledte efter – så se her.