Om os

Malerfirma med mange års erfaring – her får du masser af værdi og kvalitet for dine penge!

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Hvem er vi

Erfarne malere til din tjeneste

Malermester Mike Antonsen har over 40 års erfaring i malerbranchen og kan sit kram til fingerspidserne.

Derudover har M.A. Painting to dygtige medarbejdere, som begge er faglærte, danske malere med god, lang erfaring i bagagen.

Det kommer dig til gode i form af rigtig god vejledning og professionelt arbejde uden slinger i valsen

Du kan regne med os

Vores kunder roser os for, at vi altid overholder vores aftaler, tider og deadlines. Har vi sagt, at vi kommer kl. 8, så kommer vi kl. 8.

Har vi aftalt en deadline, så kan du regne med, at arbejdet står færdigt som aftalt. Og har vi givet en pris på en opgave, så står den ved magt. Det giver dig en tryghed for, at du ikke pludselig får en ekstraregning.

God kvalitet til prisen

Vi får også ros for at levere god kvalitet til prisen – eller sagt på en anden måde: At vores kunder får rigtig meget værdi for deres penge!

Vi har respekt for, at du har sparet sammen til det arbejde, vi udfører.

Så selvfølgelig skal du have det bedst tænkelige resultat!

★★★★★

Maler Vejle

Der har været rigtig god dialog omkring opgaven, og professionel drøftelse på kvalitetskravene mellem kunde og maler. Opgaven blev løst til aftalte tid, pris og kvalitet. Fuldt tilfreds med udførelsen.
Kim
via Malertilbud.dk

★★★★★

Flytte lejlighed

Vi fik et tilbud fra Mike som var fantastisk. Han et utrolig behagelig at snakke med, og løste spørgsmål vi havde promte. Vi har allerede venner og familie der vil booke M.A painting, til små og store opgaver.

★★★★★

Lejlighed

Mike og hans partner udførte et meget tilfredstillende stykke arbejde. Hele vores lejlighed skulle males og Jeg føler vi fik meget for pengene, da de også malede steder jeg ikke havde forventet 👌🏻👌🏻
Camilla
via Malertilbud.dk

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.