Om os

M.A. Painting

Vores anbefalinger – din tryghed

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores udførte arbejde.

Vi ved fra erfaring at det skaber tryghed, når man kan se at både tidligere og nuværende kunder, har haft en god oplevelse med M.A. Painting.

Vores timeløn er 370 kr. + moms. 

Hvorfor vælge os?

Garanti for syn

Vi garanterer, at vores malerarbejde går igennem synet fra dit boligselskab. Vi har rutinen og ved præcis, hvad der skal til. Vi tilbyder endda at være til stede ved selve gennemgangen, så du har en professionel fagmand på din side.

Maling af flyttelejlighed i Esbjerg, Kolding, Århus, Vejle? Gør det nemt og billigt for dig selv ved at overlade malerarbejdet til M.A. Painting. Kontakt os allerede i dag, så vi kan aftale nærmere!

Alle vægge skal males hvide ingen møbler

Super stykke arbejde til en super pris. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vil klart anbefale at bruge Mike. Vi havde købt hus hvor alle vægge havde en stærk farve. Vi ønskede hele huset malet Hvidt. Det klarede de hurtigt og effektivt

Christoffer

Male hus indvendig

Vi fik malet vores nye hus inden endelig indflytning og vi er ovenud tilfredse med både service og resultat. M.A Painting levede på alle måder op til forventningen og til indgåede aftaler. Endvidere gav de gode råd og vejledte således at vi kunne tage det bedste valg mht. malingen. Vi takker mange gange og bestiller helt sikkert hos jer igen. Tak 🙂

Kristine Lysgaard

Istandsættelse af rækkehus ved fraflytning

Fantastisk arbejde. Kan klart anbefales

Katerina Bai