Opsætning væv/filt

M.A. Painting sætter væv og filt professionelt op, så du får det flottest tænkelige resultat. Inden der skal males eller sættes tapet op, skal forarbejdet naturligvis være i orden.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Opsætning væv og filt

  Opsætning af filt og væv fra Esbjerg til Århus. Kontakt os med det samme, så vi kan give dig et godt tilbud.

  Vi opsætter væv, glasvæv, og filt på vægge såvel som lofter i alle rum. Vi sørger for at levere de bedste produkter og materialer til formålet og til det givne rum.

  Inden vi sætter væv og filt op, fuldspartler vi gerne, så underlaget er helt jævnt og pænt.

  Vi har rutinen, så arbejdet kan gøres hurtigt og samtidig grundigt og akkurat. Vi har sans for detaljerne, så alt bliver naturligvis skåret helt præcist til.

  Maling eller tapesering efter filt/væv?

  Efter opsætningen af filt og væv, påtager vi os naturligvis gerne selve malerarbejdet eller tapetseringen. Lad os give dig et samlet tilbud på opgaven!

  ★★★★★

  Maler Vejle

  Der har været rigtig god dialog omkring opgaven, og professionel drøftelse på kvalitetskravene mellem kunde og maler. Opgaven blev løst til aftalte tid, pris og kvalitet. Fuldt tilfreds med udførelsen.
  Kim
  via Malertilbud.dk

  ★★★★★

  Flytte lejlighed

  Vi fik et tilbud fra Mike som var fantastisk. Han et utrolig behagelig at snakke med, og løste spørgsmål vi havde promte. Vi har allerede venner og familie der vil booke M.A painting, til små og store opgaver.

  ★★★★★

  Lejlighed

  Mike og hans partner udførte et meget tilfredstillende stykke arbejde. Hele vores lejlighed skulle males og Jeg føler vi fik meget for pengene, da de også malede steder jeg ikke havde forventet 👌🏻👌🏻
  Camilla
  via Malertilbud.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Fandt du ikke hvad du ledte efter?

   Fandt du ikke lige hvad du ledte efter – så se her.