Opsætning væv og filt

M.A. Painting

Opsætning væv og filt

Opsætning af filt og væv fra Esbjerg til Århus. Kontakt os med det samme, så vi kan give dig et godt tilbud.

Vi opsætter væv, glasvæv, og filt på vægge såvel som lofter i alle rum. Vi sørger for at levere de bedste produkter og materialer til formålet og til det givne rum.

Inden vi sætter væv og filt op, fuldspartler vi gerne, så underlaget er helt jævnt og pænt.

Hvorfor vælge os?

Maling eller tapesering efter filt/væv?

Efter opsætningen af filt og væv, påtager vi os naturligvis gerne selve malerarbejdet eller tapetseringen. Lad os give dig et samlet tilbud på opgaven!

Vi har rutinen, så arbejdet kan gøres hurtigt og samtidig grundigt og akkurat. Vi har sans for detaljerne, så alt bliver naturligvis skåret helt præcist til.

Alle vægge skal males hvide ingen møbler

Super stykke arbejde til en super pris. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vil klart anbefale at bruge Mike. Vi havde købt hus hvor alle vægge havde en stærk farve. Vi ønskede hele huset malet Hvidt. Det klarede de hurtigt og effektivt

Christoffer

Male hus indvendig

Vi fik malet vores nye hus inden endelig indflytning og vi er ovenud tilfredse med både service og resultat. M.A Painting levede på alle måder op til forventningen og til indgåede aftaler. Endvidere gav de gode råd og vejledte således at vi kunne tage det bedste valg mht. malingen. Vi takker mange gange og bestiller helt sikkert hos jer igen. Tak 🙂

Kristine Lysgaard

Istandsættelse af rækkehus ved fraflytning

Fantastisk arbejde. Kan klart anbefales

Katerina Bai