Tapetsering

M.A. Painting

Tapetsering til ethvert ønske

M.A. Painting står for tapetseringen af dine rum. Der findes i dag uendelige muligheder for at præge dine omgivelser med et smukt og unikt tapet.

Tapeter skaber en særlig stemning og stil, uanset om du ønsker et retro-mønster, en nyudsprungen bøgeskov eller du vælger at bestille printtapet ud fra et af dine egne fotos.

Hvorfor vælge os?

Tapetsering fra Esbjerg til Århus og trekantsområdet

Tapetsering med alverdens tapeter og printtapet! M. A. Painting tapetserer fra Esbjerg til Århus, samt i hele trekantsområdet. Ring til os og fortæl os om din opgave!

Med printtapeter kan du få dit helt eget unikke tapet, osm ingen andre har. Printtapet sættes op i felter i stedet for baner – og det er et lidt bøvlet stykke arbejde.

Vi påtager os dog gerne opgaven, ganske enkelt fordi vi synes, det er sjovt!

Alle vægge skal males hvide ingen møbler

Super stykke arbejde til en super pris. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vil klart anbefale at bruge Mike. Vi havde købt hus hvor alle vægge havde en stærk farve. Vi ønskede hele huset malet Hvidt. Det klarede de hurtigt og effektivt

Christoffer

Male hus indvendig

Vi fik malet vores nye hus inden endelig indflytning og vi er ovenud tilfredse med både service og resultat. M.A Painting levede på alle måder op til forventningen og til indgåede aftaler. Endvidere gav de gode råd og vejledte således at vi kunne tage det bedste valg mht. malingen. Vi takker mange gange og bestiller helt sikkert hos jer igen. Tak 🙂

Kristine Lysgaard

Istandsættelse af rækkehus ved fraflytning

Fantastisk arbejde. Kan klart anbefales

Katerina Bai