Tapetsering

Når du har købt nyt hus eller ny lejlighed, så er det altid rart at få opfrisket rummene med dit eget valg af farver og mønstre til væggene.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Tapetsering til ethvert ønske

  M.A. Painting står for tapetseringen af dine rum. Der findes i dag uendelige muligheder for at præge dine omgivelser med et smukt og unikt tapet.

  Tapeter skaber en særlig stemning og stil, uanset om du ønsker et retro-mønster, en nyudsprungen bøgeskov eller du vælger at bestille printtapet ud fra et af dine egne fotos.

  Med printtapeter kan du få dit helt eget unikke tapet, osm ingen andre har.

  Printtapet sættes op i felter i stedet for baner – og det er et lidt bøvlet stykke arbejde.

  Vi påtager os dog gerne opgaven, ganske enkelt fordi vi synes, det er sjovt!

  Tapetsering fra Esbjerg til Århus og trekantsområdet

  Tapetsering med alverdens tapeter og printtapet! M. A. Painting tapetserer fra Esbjerg til Århus, samt i hele trekantsområdet. Ring til os og fortæl os om din opgave!

  ★★★★★

  Maler Vejle

  Der har været rigtig god dialog omkring opgaven, og professionel drøftelse på kvalitetskravene mellem kunde og maler. Opgaven blev løst til aftalte tid, pris og kvalitet. Fuldt tilfreds med udførelsen.
  Kim
  via Malertilbud.dk

  ★★★★★

  Flytte lejlighed

  Vi fik et tilbud fra Mike som var fantastisk. Han et utrolig behagelig at snakke med, og løste spørgsmål vi havde promte. Vi har allerede venner og familie der vil booke M.A painting, til små og store opgaver.

  ★★★★★

  Lejlighed

  Mike og hans partner udførte et meget tilfredstillende stykke arbejde. Hele vores lejlighed skulle males og Jeg føler vi fik meget for pengene, da de også malede steder jeg ikke havde forventet 👌🏻👌🏻
  Camilla
  via Malertilbud.dk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Fandt du ikke hvad du ledte efter?

   Fandt du ikke lige hvad du ledte efter – så se her.